Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ayancık Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 03686131196
Belgegeçer : 03686131461
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ayancikhem.meb.k12.tr
Adres : YALI MAH. DR.HAŞİM ÖRNEK CAD. HALK EGITIM VE MİLLİ EGİTİM BİNASI BLOK NO: 18 İÇ KAPI NO: Z1 AYANCIK / SİNOP
VİZYON : Halkımızın sosyal, kültürel ve mesleki açıdan ihtiyaç duyduğu alanlarda kendilerini geliştirmelerine, ekonomik gelir düzeylerinin yükselmesine imkân sağlamak, İnsani ilişkilerde sevgi, saygı, hoşgörü, adil paylaşım ve özgüven sahibi girişimci bireyler olmalarına vesile olmak, Yöresel el sanatlarımızı geleceğe taşımak; eğitim ve öğretim hizmetlerini, Milli Eğitimin Hedef ve İlkeleri doğrultusunda, çağın eğitim-öğretim teknolojilerini, yöntemlerini kullanarak vermek temel işlevimizdir.
MİSYON : Halkımıza, çağın teknolojisine dayalı donanımlı atölye ve sınıflarda hizmet verecek birimlerimizi oluşturabilmek, Örgün Eğitimin kalitesini artırabilmek için, anne-babalara, öğrencilerimize yönelik açacağımız kurslar, seminerler vb. faaliyetler ile okullarımızı desteklemek, İlçemiz halkına istihdam kolaylığı ve turizm girdisi sağlayacak hizmet faaliyetlerini planlamak ve uygulamak, İlçemiz kültürünü ve yöresel el sanatlarımızı gelecek nesillere kazandırmak ve dünya insanlığına tanıtmaktır.
BAŞARILAR :

Derslik :1
Atölye-İşlik :5
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :362
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler : 09.00-22.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : KARA YOLU
Yerleşim Yeri : İlçemiz Denize sıfır ve ormanla içiçedir. İlçede bulunan ağaç fabrikasının kapatılması nedeniyle yurt dışına göç vermiştir.İlçede devlet hastanesi bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : SİNOP İLİNE 55 KM. AYANCIK İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : robotik kodlama, Akademik oyunlar ile oyun temelli matematik, gitar,resim,fotografçılık,FURBOLL ,VOLEYBOL,ATLATİZİM
Proje Çalışmaları : kuzeyin güçlü kIzlaeı,Gelenekten geleceğe ketenin yolculuğu,ORYANTİRİNK
Yazdır :